Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka29g24kcal1g5.6g0.3g0.3g
Palsternakka 84g53kcal0.4g9.9g0.3g3.8g
Porkkana 84g27kcal0.5g4.6g0.2g2.1g
Juuriselleri 42g13kcal0.5g1.9g0.1g1.3g
Peruna, keskikokoinen 60g125g75kcal1.9g16.3g0.1g1.1g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl84g25kcal3.8g1.6g0.3g1.3g
Sipuli (käsittelemätön)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)125g292kcal14.1g0.6g24.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g84g234kcal15.9g0g18.4g0g
Persilja 25g6.8kcal0.3g0.3g0.1g2g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g10g9kcal0.3g0.4g0.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1465g1542kcal78.4g86.4g90g25.4g
Valittu annoskoko732g771kcal39.2g43.2g45g12.7g
Annoskoko puolitettuna366g386kcal19.6g21.6g22.5g6.4g
Arvot/100g100g105kcal5.4g5.9g6.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397566