Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g1998g2198kcal359.7g36g65.9g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1332g333kcal17.3g55.9g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 400g433kcal31.6g65.1g2.4g8.4g
Rypsiöljy 100g884kcal0g0g99.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 999g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 53g162kcal5.1g7.2g12.5g0.9g
Suolapähkinä 20g119kcal5g2g10g1.5g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g1998g2678kcal115.3g485g26.8g68.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14640g13940kcal1082.8g1356.2g443.4g182.8g
Valittu annoskoko7320g6970kcal541.4g678.1g221.7g91.4g
Annoskoko puolitettuna3660g3485kcal270.7g339.1g110.9g45.7g
Arvot/100g100g95kcal7.4g9.3g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612