Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2400g7692kcal642.5g0g574.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g300g312kcal23.7g48.9g1.8g6g
Sipuli (kuorittu)900g243kcal11.7g43.2g1.8g15.3g
Kookosöljy 100g60g532kcal0.5g0g59.5g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g3180g1622kcal44.5g238.5g35g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g90g68kcal6.8g8.6g0.5g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g300g90kcal3g18g3g9g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)90g68kcal1g14.4g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14640g21252kcal1467.4g743.2g1352.6g61.8g
Valittu annoskoko7320g10626kcal733.7g371.6g676.3g30.9g
Annoskoko puolitettuna3660g5313kcal366.9g185.8g338.2g15.5g
Arvot/100g100g145kcal10g5.1g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=287536