Mansikkataikina:
1/2 dl kaurahiutaleita
3-4 pakastemansikkaa ( TAI KESÄLLÄ SITTEN TUOREITA!!
)
1 valkuainen
hippunen leivin- ja vaniljajauhetta
Suklaataikina:
1/2 dl kaurahiutaleita
1 keltuainen
1/2 dl maitoa
2-3 rkl makeutusta (esim.
Canderell Stevia Green, sokeriton siirappi, hunaja…)
1 rkl makeuttamatonta kaakaojauhetta
Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
Muussaa mansikat ja lisää loput mansikkataikinan ainekset.
Sekoita suklaataikinan ainekset keskenään erillisessä kulhossa.
Tarkista, että näiden taikinoiden koostumus on suunnilleen sama, eikä toinen ole huomattavasti löysempää/paksumpaa.
Lisää maitoa/vettä tarvittaessa.
Yhdistä taikinat uuninkestävässä kulhossa ja paista n. vartti!
Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaaSparkly