Vähähiilihydraattinen katkarapukasari

Kuullota sipulit, chili ja selleri basilikaoliiviöljyssä.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, liemikuutiot, vesi ja mausteet.

Kiehauta, lisää silputtu basilika ja sitruunamehu.

Anna poreilla 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Lisää jäiset katkaravut (itse käytin Pirkan isoja katkoksia mutta niitä ei löytynyt tuosta listalta), kiehauta ja nauti.

Itse söimme tämän kesäkurpitsaraasteen kanssa, vähillä hiilareilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Tiatalvikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)2161g1426kcal324.1g0g15.1g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g48g50kcal3.8g7.8g0.3g1g
Chili paprika punainen135g54kcal2.7g12.2g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka300g33kcal3.3g3.3g0.6g3g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g2401g552kcal33.6g81.6g9.6g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk90g35kcal1.5g6.8g0.1g4.5g
Kasvisliemikuutio, Knorr60g168kcal4.8g5.7g14.4g1g
Vesi, vesijohtovesi 1201g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 78g21kcal2.4g0.8g0.6g1.2g
Valkopippuri 12g34kcal1.2g5.1g0.3g3.1g
Sitruunamehu, laimentamaton450g95kcal1.4g7.2g0g0.5g
Oliiviöljy 84g743kcal0g0g84g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14640g6585kcal765.4g289.8g251.2g38.8g
Valittu annoskoko7320g3292kcal382.7g144.9g125.6g19.4g
Annoskoko puolitettuna3660g1646kcal191.4g72.5g62.8g9.7g
Arvot/100g100g45kcal5.2g2g1.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411107