Heidin Kaalisalaatti

Halkaise kaali keskeltä ja raasta juustoraasitmella leikkauspuolelta "silpuksi".

Palo sipuli, kurkku ja paprika sekaan.

Ripottele 1dl sokeria näiden päälle.

Kastike
Kiehauta n. 3min
1dl omenaviinietikkaa
1dl vettä
1d oliiviöljyä
1tl siirappia
+ ripaus mustapippuria

Kaada kulhoon ja sekoita vähäsen.

Kelmu päälle ja jääkaappiin.

Valmista seuraavana päivänä.

Mielettömän loistava vaikkapa pizzan kanssa.

Säilyy jopa pariviikkoa ja paranee vain vanhetessaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g3996g959kcal47.9g135.9g8g83.9g
Kurkku, tuore1199g120kcal7.2g20.3g1.2g8.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Paprika, punainen200g51kcal1.8g9.2g0.8g4g
Sokeri340g1379kcal0g339.3g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g400g80kcal0g26g0g0g
Siirappi, tumma28g90kcal0g20.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 360g3180kcal0g0g359.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14640g11933kcal124.2g1141.2g740.8g206.2g
Valittu annoskoko7320g5967kcal62.1g570.6g370.4g103.1g
Annoskoko puolitettuna3660g2983kcal31.1g285.3g185.2g51.6g
Arvot/100g100g82kcal0.8g7.8g5.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94633