Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g3200g800kcal32g156.8g6.4g80g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Tomaattimurska Eldorado1560g312kcal18.7g54.6g1.6g21.8g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g600g1740kcal198g7.8g102g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14640g11210kcal1114.8g473g541.4g215.8g
Valittu annoskoko7320g5605kcal557.4g236.5g270.7g107.9g
Annoskoko puolitettuna3660g2803kcal278.7g118.3g135.4g54g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3.2g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99763