Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 4000g1176kcal22.4g212g8g76g
Atria sika-nauta jauheliha 23%2000g5400kcal340g0g460g0g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.6g0.6g2g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g32g118kcal4.2g19.8g2.2g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g360g3240kcal0g0g360g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14656g20598kcal772.6g583.8g1665.8g191.6g
Valittu annoskoko7328g10299kcal386.3g291.9g832.9g95.8g
Annoskoko puolitettuna3664g5150kcal193.2g146g416.5g47.9g
Arvot/100g100g141kcal5.3g4g11.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650