Heidin Kaalisalaatti

Halkaise kaali keskeltä ja raasta juustoraasitmella leikkauspuolelta "silpuksi".

Palo sipuli, kurkku ja paprika sekaan.

Ripottele 1dl sokeria näiden päälle.

Kastike
Kiehauta n. 3min
1dl omenaviinietikkaa
1dl vettä
1d oliiviöljyä
1tl siirappia
+ ripaus mustapippuria

Kaada kulhoon ja sekoita vähäsen.

Kelmu päälle ja jääkaappiin.

Valmista seuraavana päivänä.

Mielettömän loistava vaikkapa pizzan kanssa.

Säilyy jopa pariviikkoa ja paranee vain vanhetessaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g4000g960kcal48g136g8g84g
Kurkku, tuore1200g120kcal7.2g20.3g1.2g8.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Paprika, punainen200g51kcal1.8g9.2g0.8g4g
Sokeri340g1380kcal0g339.7g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g400g80kcal0g26g0g0g
Siirappi, tumma28g90kcal0g20.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 360g3184kcal0g0g360g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14656g11946kcal124.4g1142.2g741.6g206.4g
Valittu annoskoko7328g5973kcal62.2g571.1g370.8g103.2g
Annoskoko puolitettuna3664g2987kcal31.1g285.6g185.4g51.6g
Arvot/100g100g82kcal0.8g7.8g5.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94633