Työmiehen kaalikeitto

Paista jauheliha ja mausta se mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuutioiden ja pippurien kanssa.

Lisää jauheliha.

Keitä kypsäksi.

Hautuessaan hiljaa pidemmän aikaa keitosta tulee maukkaampi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 80g177kcal14g0g13.6g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl3g27kcal0g0g3g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprikajauhe 0.4g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali80g17kcal1g2.7g0.2g1.7g
Paprika keltainen 34g10kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka18g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi2.2g6.2kcal0.2g0.2g0.5g0g
Kasvisliemikuutio 2.2g6.7kcal0.2g0.3g0.5g0g
Maustepippuri, annos 1g2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1466g502kcal32.2g11.8g36g6g
Valittu annoskoko733g251kcal16.1g5.9g18g3g
Annoskoko puolitettuna367g126kcal8.1g3g9g1.5g
Arvot/100g100g34kcal2.2g0.8g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=439532