Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl175g135kcal29.8g0g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 292g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g88g53kcal1.3g11.4g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g29g8.2kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl58g99kcal10.5g0.8g5.8g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Lanttu 44g13kcal0.4g2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1466g708kcal85.6g36g23.8g6g
Valittu annoskoko733g354kcal42.8g18g11.9g3g
Annoskoko puolitettuna367g177kcal21.4g9g6g1.5g
Arvot/100g100g48kcal5.8g2.5g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353