Tuhti tomaattikeitto 2

1. Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli oliiviöljyn kanssa vähintään parin litran kattilaan.

Kuullottele sipuleita hetki.

2. Lisää soijarouhe sekä ainakin 3 desilitraa vettä.

Sekoita joukkoon mausteita (reilusti chiliä, oreganoa tai muita yrttejä, pizzamaustetta, yrttisuolaa, pippuria myllystä jne.)

3. Lisää suikalejuurekset ja he-ma-po -sekoitus, hämmennä hetki.

4. Heitä joukkoon tomaattimurska + paseerattu tomaatti, sekoita ja lisää vettä ja mausteita maun mukaan.

Tarjoile keittoa esim.

vähärasvaisen fetajuuston tai raejuuston kanssa.

Kyte
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Reformi soijarouhe23g66kcal16.4g4g0.1g2.4g
Tomaattimurska (Euro shopper)133g40kcal1.3g5.3g0.5g0.3g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)167g50kcal1.7g10g0.3g1.7g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g83g34kcal1.2g6.8g0.3g0g
Pirkka herne.maissi.porkkana 200g67g47kcal2.1g8g0.5g2.1g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl12g108kcal0g0g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1467g717kcal46.8g73g27.6g14.6g
Valittu annoskoko733g358kcal23.4g36.5g13.8g7.3g
Annoskoko puolitettuna367g179kcal11.7g18.3g6.9g3.7g
Arvot/100g100g49kcal3.2g5g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=33136