Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g262g918kcal34.1g181g6.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen187g62kcal6.2g9.2g0g0g
Tonnikala öljyssä 69g132kcal18.8g0g6.2g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]69g83kcal8.3g1.4g4.9g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g38g145kcal12.4g0g10.6g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Voi, 1 tl, 5 g11g82kcal0.1g0.1g9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.1g7.9g0.1g0.4g
Polar-juusto 15%38g98kcal11.6g0g5.6g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g17g23kcal0.1g5.4g0.1g0g
Sinappi 12g16kcal0.5g1.7g0.7g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1467g3205kcal186.8g415.2g87.6g1.8g
Valittu annoskoko733g1602kcal93.4g207.6g43.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna367g801kcal46.7g103.8g21.9g0.5g
Arvot/100g100g219kcal12.7g28.3g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390547