Sipulipihvit

Leikkaa fileestä ohuita pihvejä.

Nuiji ne kevyesti nuijalla tai nyrkillä.

Mausta pihvit molemmin puolin sinapilla, suolalla ja pippurilla.

Kuumenna rasva öljyseos ja paista pihvit molemmilta puolilta noin kolme minuuttia.

Nosta pivit lomittain vuokaan.

Huuhtele pannu lihaliemellä ja kaada lihojen päälle vuokaan.

Pane vuoka 175 asteiseen uuniin.

Kuori sipulit ja leikkaa ne renkaiksi ja paista pienessä tilkassa öljyä pannulla.

Lisää pannulle sokeria väriä ja makua antamaan.

Nosta sipulit kasoiksi pihvien päälle.

Kostuta pihvejä ja sipuleita samalla vuoassa olevalla liemellä.

Hauduta vielä 15 minuuttia.

Tarjoile pihvit sinappimuusin ja esimerkiksi ruusukaali-pekonipaistoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g5070g6338kcal1064.7g0g228.2g0g
Sinappi 175g230kcal7.7g24.7g10.5g3g
Suola, annos 3g70g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Rypsiöljy 91g804kcal0g0g90.9g0g
Sipuli (kuorittu)1755g474kcal22.8g84.3g3.5g29.8g
Rypsiöljy 35g309kcal0g0g35g0g
Sokeri 84g341kcal0g83.8g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala42g118kcal8.4g2.1g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14672g17303kcal2210.2g400.6g754g73g
Valittu annoskoko7336g8652kcal1105.1g200.3g377g36.5g
Annoskoko puolitettuna3668g4326kcal552.6g100.2g188.5g18.3g
Arvot/100g100g118kcal15.1g2.7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148102