Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g728g204kcal4.4g43.3g1.5g18.2g
Naudanliha keskiarvo 2800g4276kcal540.4g0g235.2g0g
Sipuli (kuorittu)560g151kcal7.3g26.9g1.1g9.5g
Peruna, keskikokoinen 60g1680g1008kcal25.2g218.4g1.7g15.1g
Hapankaali (Rasilainen)1400g252kcal25.2g25.2g4.2g28g
Suola, annos 3g84g0kcal0g0g0g0g
Smetana84g328kcal1.8g1.8g35.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14672g12436kcal1208.6g631.2g558g141.6g
Valittu annoskoko7336g6218kcal604.3g315.6g279g70.8g
Annoskoko puolitettuna3668g3109kcal302.2g157.8g139.5g35.4g
Arvot/100g100g85kcal8.2g4.3g3.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225032