Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g4000g15600kcal240g1232g1084g544g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g400g1600kcal2g344g20g0g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 136g308kcal0.8g73.4g0.1g1.2g
Mustikka metsä- 1440g634kcal7.2g92.2g8.6g47.5g
Sokeri 160g649kcal0g159.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14672g37582kcal500g3802.8g2225.4g1185.4g
Valittu annoskoko7336g18791kcal250g1901.4g1112.7g592.7g
Annoskoko puolitettuna3668g9396kcal125g950.7g556.4g296.4g
Arvot/100g100g256kcal3.4g25.9g15.2g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301448