Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g1332g4661kcal173.1g839g43.9g118.5g
Sipuli (kuorittu)514g139kcal6.7g24.7g1g8.7g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 1869g3562kcal373.8g6.5g228g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1168g211kcal6.5g29.2g4.7g8.2g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti234g654kcal7.9g13.1g63.1g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)304g380kcal10g11.2g30.4g0g
Tomaattimurska 1869g550kcal10.5g99.1g3.7g35.5g
Oliiviöljy 47g413kcal0g0g46.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14672g21138kcal1177g2045.6g843g341.8g
Valittu annoskoko7336g10569kcal588.5g1022.8g421.5g170.9g
Annoskoko puolitettuna3668g5285kcal294.3g511.4g210.8g85.5g
Arvot/100g100g144kcal8g13.9g5.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124