Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 400g781kcal74.8g0g54g0g
Amerikansekoitus, Apetit120g34kcal2.2g5.4g0.2g2.9g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g24g67kcal4.6g0g5.3g0g
Ruohosipuli 10g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.2g
Kuohukerma,valio,2dl80g272kcal1.6g2.4g28g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit100g130kcal3g2g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1468g2573kcal172.6g20g201.2g6.2g
Valittu annoskoko734g1286kcal86.3g10g100.6g3.1g
Annoskoko puolitettuna367g643kcal43.2g5g50.3g1.6g
Arvot/100g100g175kcal11.8g1.4g13.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235531