Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 334g230kcal16.9g31.2g1.3g10.3g
Vesi3336g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Parsakaali brokkoli 667g234kcal30.8g13g2g16.7g
Peruna, keskikokoinen 60g1001g601kcal15g130.1g1g9g
Pestokastike, yrttikastike 250g1223kcal20.5g3.6g125g10g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50g450kcal0g0g50g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)1501g1952kcal270.2g33g91.6g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14680g9487kcal712g441g542.6g101.8g
Valittu annoskoko7340g4744kcal356g220.5g271.3g50.9g
Annoskoko puolitettuna3670g2372kcal178g110.3g135.7g25.5g
Arvot/100g100g65kcal4.9g3g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169794