Porkkana-broileri jauheliha

Porkkana-broileri jauhelihamakaronilaatikko
4-6:lle

1 pss
Myllyn Paras Ruisraketti Makaronia TAI
1/3 pss Myllyn Paras Tumma Makaronia (6½-7 dl)
300-400 g
broilerijauhelihaa
1
iso sipuli tai 1 pss pakastesipulikuutioita
2 rkl
rypsiöljyä
2-3
porkkanaa
1½ tl
suolaa
2 tl
currya
1½ tl
paprikaa
3
kananmunaa

1 l
maitoa

Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli kevyesti öljyssä.

Jos et saa broilerijauhelihaa, käytä broilerisuikaleita.

Sekoita joukkoon hienoksi raastetut porkkanat ja mausta seos.

Raaste kypsyy paiston aikana.

Voitele iso uunivuoka öljyllä ja kaada keittämättömät makaronit pohjalle ja sekoita joukkoon kuuma jauhelihaporkkanaseos.

Vatkaa munat ja maito hyvin sekaisin ja kaada vuokaan.

Kypsennä 200-asteessa uunin alatasolla noin 1 tunti.

Anna laatikon vetäytyä hetki uunista ottamisen jälkeen.

Lisäkkeeksi maistuu mauste- ja tuorekurkulla höystetty salaatti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Kirpie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 530g756kcal66.2g1.6g54.3g0g
Maito, Ykkös3332g1366kcal110g159.9g33.3g0g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras1249g4373kcal168.7g819.6g36.2g75g
Ruokaöljy keskiarvo 47g412kcal0g0g46.6g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 473g155kcal2.9g26.3g0.9g12.1g
Kariniemen kananpojan Paistijauheliha, 400g1333g1706kcal198.6g0g119.9g0g
Sipuli (kuorittu)357g96kcal4.6g17.1g0.7g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14680g17727kcal1102g2049g583.8g186.4g
Valittu annoskoko7340g8864kcal551g1024.5g291.9g93.2g
Annoskoko puolitettuna3670g4432kcal275.5g512.3g146g46.6g
Arvot/100g100g121kcal7.5g14g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72651