Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka2516g7674kcal244g1534.7g50.3g377.4g
Puolukka 2396g930kcal10.5g162.9g12g62.3g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2396g1815kcal44.8g369.5g4.8g24g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14688g20838kcal598.6g4134.2g134.2g927.4g
Valittu annoskoko7344g10419kcal299.3g2067.1g67.1g463.7g
Annoskoko puolitettuna3672g5210kcal149.7g1033.6g33.6g231.9g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.1g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116480