Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka1280g1754kcal281.6g24.3g76.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu544g685kcal59.8g1.6g49g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl48g432kcal0g0g48g0g
Rice Dream, riisimaito1920g902kcal1.9g180.5g19.2g1.9g
Täysjyväriisi. Risella.704g2464kcal49.3g499.8g23.2g42.2g
Parsakaali, tuore, 257g784g235kcal36.1g15.7g2.4g12.5g
Punajuuri keitetty, annos 100g784g330kcal0g73.7g0.8g19.6g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g640g794kcal19.2g163.8g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)640g173kcal8.3g30.7g1.3g10.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14688g15538kcal912.4g1980.2g449g174.2g
Valittu annoskoko7344g7769kcal456.2g990.1g224.5g87.1g
Annoskoko puolitettuna3672g3885kcal228.1g495.1g112.3g43.6g
Arvot/100g100g106kcal6.2g13.5g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227557