Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 4013g1825kcal1.6g441.8g0.8g2.8g
Mansikka 2007g934kcal10g168.6g4g38.1g
Sokeri 321g1303kcal0g320.7g0g0g
Mannasuurimo 1003g3173kcal102.2g638.1g11g35.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14688g14469kcal227.6g3138.4g31.6g152g
Valittu annoskoko7344g7234kcal113.8g1569.2g15.8g76g
Annoskoko puolitettuna3672g3617kcal56.9g784.6g7.9g38g
Arvot/100g100g99kcal1.5g21.4g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243970