Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g5280g5808kcal1214.4g0g110.9g0g
Voi 960g6964kcal11.4g3.8g780.5g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g432g1693kcal142.6g0g122.7g0g
Korppujauho 480g1758kcal50.4g359.5g4.9g25.4g
Persilja 192g53kcal2.6g2.1g0.4g15.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14688g32551kcal2842.8g730.8g2038.8g81.6g
Valittu annoskoko7344g16276kcal1421.4g365.4g1019.4g40.8g
Annoskoko puolitettuna3672g8138kcal710.7g182.7g509.7g20.4g
Arvot/100g100g222kcal19.4g5g13.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480