Charlotta

Valmista kääretorttu ohjeella "Kääretorttu omenasoseella".

Vuoraa pyöreäpohjainen kulho (n. 3 litran vetoinen) tuorekelmulla.

Leikkaa kääretorttu sentin viipaleiksi ja asettele torttuviipaleet kulhon pohjalle ja reunoille tiiviisti kiinni toisiinsa.

Valmista täyte: Laita 6 liivatelehteä likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka, sokerit ja puoli desiä Limoncello sitruunalikööriä.

Kuumenna desi vettä kiehuvaksi.

Puserra liivatelehdistä vesi ja sekoita ne kuumaan veteen.

Sekoita sula liivateseos kerma-rahkaan.

Kääntele joukkoon pilkotut persikat ja tuoreet/pakasteesta sulatetut vadelmat.

Kaada seos kääretorttupaloilla vuorattuun kulhoon.

Peitä kulho ja laita jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi, mieluummin yön yli. Kumoa vadille ja poista kelmu.

Koristele halutessasi kermavaahtoruusukkeilla tms.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl662g861kcal86.7g2g55g0g
Sokeri 409g1662kcal0g408.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 313g1074kcal31.9g219.1g3.8g11g
Leivinjauhe 24g42kcal1.3g9.1g0g0.1g
Omenasose, omatekoinen1204g1565kcal0g361.2g0g18.1g
Kuohukerma,valio,2dl1204g4093kcal24.1g36.1g421.4g0g
Maitorahka, milbona (500g)1204g819kcal146.9g47g2.4g0g
Sokeri 193g782kcal0g192.4g0g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 1445g988kcal11.7g219.6g1.4g11.6g
Vadelma 602g247kcal6g24.7g4.8g22.3g
Vanilliinisokeri, teelusikka7.2g29kcal0g7.2g0g0g
Likööri, 15% vol, annos 80g48g99kcal0g12g0g0g
Liivatelehti, gelatiini29g101kcal24.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14688g24722kcal666.6g3078.6g977.6g126.2g
Valittu annoskoko7344g12361kcal333.3g1539.3g488.8g63.1g
Annoskoko puolitettuna3672g6180kcal166.7g769.7g244.4g31.6g
Arvot/100g100g168kcal4.5g21g6.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285021