Paprikakeikaus

POHJA:
voita, venhäjauhoa, leseitä, vettä-->nypi voi, jauhot ja leseet.

Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Laita jääkaappiin odottamaan.

TÄYTE: Suikaloi paprikat (eri värisiä :) ja sipuli.

Kuullota öljyssä n. 10 min, kunnes osa nesteestä on haihtunut.

Mausta maun mukaan.

Kaada paprikaseos voideltuun vuokaan (26cm) fetan ja kanan kanssa.

Kauli taikinasta pyöreä levy ja nosta täytteiden päälle.

Painele reunat tiiviiksi ja tee haarukalla muutama reikä.

Paista 225 n. 25 min. Anna jäähtyä 10 minsaa ennen kumoamista.

Ohje otettu Pirkan ruoka-lehdestä (maaliskuu 2012)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 601g4358kcal7.1g2.4g488.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai976g3417kcal117.1g693.1g20.5g29.3g
Kauralese 180g649kcal32.4g82.2g13.9g31.5g
Paprika punainen 3004g879kcal28.2g135.2g12g57.1g
Sipuli 330g100kcal4.1g15.9g0.7g5.6g
Salaattijuusto kuutioina suolavedessä (Pirkka), annos 50g1051g2418kcal157.7g10.5g199.7g0g
Broilerifileesuikale (Atria)1202g1322kcal276.3g0g25.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14688g26284kcal1245.8g1878.6g1520.8g247g
Valittu annoskoko7344g13142kcal622.9g939.3g760.4g123.5g
Annoskoko puolitettuna3672g6571kcal311.5g469.7g380.2g61.8g
Arvot/100g100g179kcal8.5g12.8g10.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286051