Broileri-Ohravuoka

Siis tämä on myllyn paras sivustolta otettu resepti.

6-8:lle

2½ dl Myllyn Paras Esikypsytettyjä Ohrasuurimoita (rikottuja tai kokonaisia)

n. 500g marinoituja broilerin filepaloja tai -suikaleita

2sipulia (tai 200 g pakastesipulikuutioita)

(4-6hienonnettua valkosipulin kynttä)

200g pakastevihanneksia

½tl jauhettua musta- tai viherpippuria

1-2tl suolaa

1rkl persiljaa (tai nippu tuoretta)

1lvettä

Voitele isohko laakea uunivuoka öljyllä.

Mittaa vuokaan kaikki ainekset raakoina ohjeen järjestyksessä ja sekoita niitä hieman ennen veden kaatamista ainesten päälle.

Anna kypsyä 225 asteisen uunin alimmalla tasolla 45 min (Rikotuista Esikypsytetystä Ohrasuurimoista) tai 60 min (Kokonaisesta Esikypsytetystä Ohrasuurimoista).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy rainbow38g345kcal0g0g38.3g0g
Aurinkokasvikset (Kesäpöytä,pakaste)2395g647kcal21.6g119.8g7.2g57.5g
KOKKI Hunajamarinoitu broilerin filee 100 g3195g3195kcal607.1g57.5g51.1g0g
Ohrasuurimo, rikottu MyllynParas1715g5488kcal188.7g1080.5g34.3g197.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14688g19350kcal1634.8g2515.6g261.8g509.4g
Valittu annoskoko7344g9675kcal817.4g1257.8g130.9g254.7g
Annoskoko puolitettuna3672g4838kcal408.7g628.9g65.5g127.4g
Arvot/100g100g132kcal11.1g17.1g1.8g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=29528