Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl2592g9072kcal362.9g13g829.4g0g
Sipuli (kuorittu)1440g389kcal18.7g69.1g2.9g24.5g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g1008g776kcal57.5g109.9g3g0g
Piparjuuri, annos 10g144g53kcal6.5g15.8g0.4g10.8g
Vesi1440g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 720g2808kcal15.3g15.8g302.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14688g26196kcal921.8g447.2g2276.2g70.6g
Valittu annoskoko7344g13098kcal460.9g223.6g1138.1g35.3g
Annoskoko puolitettuna3672g6549kcal230.5g111.8g569.1g17.7g
Arvot/100g100g178kcal6.3g3g15.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940