Marinoitua kanaa ja kasviksia (Kiinalaista)

Valmistus:
1.Marinadi: Sekoita
0.5 rkl riisiviiniä
0.5 rkl maissitärkkelystä
1 tl stevia jauhetta
1 rkl seesamiöljy
2 x valkosipulinkynsi
560g kanaa suikaloituna
Peitä kelmulla ja jätä marinoitumaan 30 min, ota sitten kana sivuun ja heitä marinadi pois.

2. Kuumenna 0.5 rkl seesamiöljyä wokissa, paista kanoja kunnes lähes kypsiä.

Siirrä sivuun.

3. Yhdistä 0.5 rkl maissitärkkelystä ja 0.5 rkl soijakastiketta ja jätä odottamaan.

Kaada jäljelle jääneet 0.5 rkl seesamiöljyä wokkiin, lisää parsakaali, porkkanat, herneenpalot, paista käännellen 2 minuuttia.

4. Lisää 1.25dl lihalientä, peitä wokki kannella ja anna hautua 1 minuutti.

Sekoita joukkoon pinaatin lehdet liha ja maissitärkkelysliuos.

Keitä kunnes neste kiehuu ja sakenee.

Syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Kesaksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee2521g2596kcal582.3g0g37.8g0g
Seesamiöljy, Amoy68g606kcal0g0.1g67.3g0g
Maissitärkkelys 18g64kcal0.1g15.5g0.1g0g
Soijakastike 41g24kcal2.1g3.8g0g0g
Parsakaali brokkoli 1350g474kcal62.4g26.3g4.1g33.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g900g252kcal5.4g53.6g1.8g22.5g
Sokeriherneen palko563g169kcal18.6g20.3g1.7g0g
Lihaliemi laimennettu 563g106kcal0g16.9g3.4g0.1g
Pinaatti 1125g150kcal18.2g4.5g3.4g14.6g
Mirin (makea riisiviini) (Yutaka), annos 10g68g195kcal0.1g48.4g0.1g0g
Soijakastike 41g24kcal2.1g3.8g0g0g
Maissitärkkelys 18g64kcal0.1g15.5g0.1g0g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g2.3g8.5kcal0g2.1g0g0g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Seesamiöljy, Amoy23g202kcal0g0g22.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14688g9970kcal1390g436.2g285g143.8g
Valittu annoskoko7344g4985kcal695g218.1g142.5g71.9g
Annoskoko puolitettuna3672g2493kcal347.5g109.1g71.3g36g
Arvot/100g100g68kcal9.5g3g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330421