Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 3068g898kcal28.8g138g12.3g58.3g
Jauheliha, sika-nauta 1444g3197kcal252.6g0g245.4g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)668g234kcal6.7g46.1g3.3g9.3g
Kesäkurpitsa1083g184kcal4.3g27.1g6.5g7.6g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour361g1083kcal12.3g15.5g108.3g3.6g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa722g2165kcal166g0g166g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14688g15521kcal941.4g453.4g1083.6g157.6g
Valittu annoskoko7344g7760kcal470.7g226.7g541.8g78.8g
Annoskoko puolitettuna3672g3880kcal235.4g113.4g270.9g39.4g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3.1g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352148