Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2251g475kcal27g76.5g4.5g47.3g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g74g238kcal6.1g11.9g18.6g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos34g243kcal0.2g0.2g27g0g
Sipuli (kuorittu)338g91kcal4.4g16.2g0.7g5.7g
Puuroriisi225g788kcal13.5g171.1g3.8g5.2g
Vesi3038g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g34g1kcal0g0.3g0.3g0g
Paistijauheliha nauta 5%1350g1742kcal280.9g0g67.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14688g7155kcal664.2g552.4g244.8g116.4g
Valittu annoskoko7344g3578kcal332.1g276.2g122.4g58.2g
Annoskoko puolitettuna3672g1789kcal166.1g138.1g61.2g29.1g
Arvot/100g100g49kcal4.5g3.8g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432