Äyriäispaella (Pirkka)

1. Sulata äyriäissekoitus pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta hyvin.

2. Hienonna sipuli ja valkosipulit.

Suikaloi paprika.

Kuutioi chorizo pieniksi kuutioiksi.

Kuumenna pannulla rasva ja kuullota sipuleita siinä hetki.

Lisää pannulle chorizo ja riisit.

Jatka kuullottamista, kunnes riisi muuttuu läpikuultavaksi.

3. Lisää pannulle kiehuva vesi ja mausteet.

Hauduta kannen alla noin 17 minuuttia, kunnes riisi on lähes kypsää.

4. Lisää joukkoon suikaloitu paprika ja hauduta pari minuuttia.

Sekoita paellaan valutettu äyriäissekoitus.

Kuumenna ja hauduta vielä 3-5 minuuttia.

Koristele paella tuoreella persiljalla ja sitruunalohkoilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Akalliop
AineksetMääräEnergiaPHRK
Äyriäissekoitus (Pirkka), annos 350g3146g2832kcal534.8g110.1g47.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g63g65kcal5g10.3g0.4g1.3g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g90g809kcal0g0g89.9g0g
Paprika punainen 1618g474kcal15.2g72.8g6.5g30.7g
Chorizo makkara (Pirkka), annos 100g899g3164kcal179.8g4.5g269.7g0g
Riisi tumma 1528g5333kcal107g1100.3g35.1g61.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14688g25353kcal1683.6g2596g897.6g186.2g
Valittu annoskoko7344g12676kcal841.8g1298g448.8g93.1g
Annoskoko puolitettuna3672g6338kcal420.9g649g224.4g46.6g
Arvot/100g100g173kcal11.5g17.7g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450619