NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe245g833kcal14.2g176.4g6.6g15.4g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)350g630kcal38.5g19.3g45.5g0g
Rypsiöljy Eldorado12g97kcal0g0g10.7g0g
Margariini 60%, kultarypsi 12g62kcal0g0g7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen117g39kcal3.9g5.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1470g3320kcal113.2g402.8g139.6g30.8g
Valittu annoskoko735g1660kcal56.6g201.4g69.8g15.4g
Annoskoko puolitettuna368g830kcal28.3g100.7g34.9g7.7g
Arvot/100g100g226kcal7.7g27.4g9.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212651