Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 16g3.7kcal0.3g0.4g0g0.3g
Porkkana 66g21kcal0.4g3.6g0.1g1.7g
Peruna, keskikokoinen 60g125g75kcal1.9g16.2g0.1g1.1g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g4.7g12kcal0.5g1.1g0.6g0g
Vesi413g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g18g49kcal3.4g0g3.9g0g
Kirjolohifilee 69g114kcal11.6g0g7.6g0g
Juuriselleri 19g6kcal0.2g0.9g0g0.6g
Tilli, tuore 4.7g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1470g567kcal37g44.4g24.6g7.6g
Valittu annoskoko735g284kcal18.5g22.2g12.3g3.8g
Annoskoko puolitettuna368g142kcal9.3g11.1g6.2g1.9g
Arvot/100g100g39kcal2.5g3g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117411