Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g269g161kcal4g34.9g0.3g2.4g
Porsaanpaisti vähärasvainen 250g407kcal70.1g0g13.9g0g
Porkkana 84g28kcal0.5g4.7g0.2g2.2g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Lanttu 69g20kcal0.7g3.2g0.2g1.2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala6.9g19kcal1.4g0.3g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1470g1300kcal154.8g91.6g32.2g13.6g
Valittu annoskoko735g650kcal77.4g45.8g16.1g6.8g
Annoskoko puolitettuna368g325kcal38.7g22.9g8.1g3.4g
Arvot/100g100g88kcal10.5g6.2g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136301