Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 12g104kcal0g0g11.8g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g35g9kcal0.5g1.7g0g0.6g
Valkosipuli 6.1g6.6kcal0.5g1g0g0.1g
Pirkka luomu tomaattimurska437g131kcal6.1g28.4g2.2g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g79g173kcal18.1g0.8g11g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 87g199kcal12.2g1.5g15.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton18g3.7kcal0.1g0.3g0g0g
Spagetti 61g200kcal6.2g40.6g0.7g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1470g1655kcal87.4g148.6g82.8g5.6g
Valittu annoskoko735g828kcal43.7g74.3g41.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna368g414kcal21.9g37.2g20.7g1.4g
Arvot/100g100g113kcal5.9g10.1g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304