Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g175g382kcal17.1g70.3g3.1g14.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha140g232kcal26.6g0g14g0g
Salsa medium (Rainbow)117g29kcal1.3g5g0.2g1.8g
Sipuli (kuorittu)23g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g117g24kcal0.7g4.4g0.4g1.6g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g23g33kcal0.7g0.9g2.8g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman140g280kcal30.8g1.4g15.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1470g1972kcal155g166.2g71.8g37g
Valittu annoskoko735g986kcal77.5g83.1g35.9g18.5g
Annoskoko puolitettuna368g493kcal38.8g41.6g18g9.3g
Arvot/100g100g134kcal10.5g11.3g4.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225