Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g291g82kcal1.7g17.3g0.6g7.3g
Lihaliemikuutio Maggi6.4g18kcal0.6g0.4g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Vesi291g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)58g32kcal11.1g2.3g2.3g0.3g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 58g174kcal10.5g0.7g14.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1470g628kcal48.6g44.2g38.2g16.2g
Valittu annoskoko735g314kcal24.3g22.1g19.1g8.1g
Annoskoko puolitettuna368g157kcal12.2g11.1g9.6g4.1g
Arvot/100g100g43kcal3.3g3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536