Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 350g497kcal61.4g0g28g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Porkkana 88g29kcal0.5g4.9g0.2g2.2g
Voi 13g95kcal0.2g0.1g10.7g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 109g47kcal0.4g4.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1470g1381kcal127.2g27.4g78.2g7.4g
Valittu annoskoko735g691kcal63.6g13.7g39.1g3.7g
Annoskoko puolitettuna368g345kcal31.8g6.9g19.6g1.9g
Arvot/100g100g94kcal8.7g1.9g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282