Tomaattinen chorizo pasta

Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen.

Kuullota valkosipuli ja hienonnettu sipuli oliiviöljyssä ja voissa paistinpannussa.

Lisää chorizo.

Vähennä lämpöä ja lisää kirsikkatomaatit.

Pari minuuttia ennen pastan kypsymistä lisää kastikkeeseen balsamico.

Mausta chilillä, mustalla pippurilla ja timjamilla tai rosmariinilla.

Jos kastike vaikuttaa kuivalta, lisää hissukseen muutama lusikallinen pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty337g472kcal17.4g94.3g2.3g11.5g
Chorizo makkara, annos 100g225g585kcal24.7g11.2g49.5g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)141g28kcal0.8g4.9g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.8g21kcal0g0g2.2g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g5.6g5.4kcal0.1g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1471g2335kcal86.8g225.2g120g23.6g
Valittu annoskoko736g1167kcal43.4g112.6g60g11.8g
Annoskoko puolitettuna368g584kcal21.7g56.3g30g5.9g
Arvot/100g100g159kcal5.9g15.3g8.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422332