Broileri-tomaattivuoka

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön siksi aikaa, kun keräilet muita raaka-aineita ja voitelet vuoan.

Halkaise ja huuhtele purjo / sipuli ja leikkaa puolirenkaiksi.

Paista broilerisuikaleet öljyssä, mausta chilillä, pippurilla ja yrteillä.

Kaada suikaleet vuokaan, sekoita joukkoon makaroni ja karkeaksi raastettu kesäkurpitsa.

Kuumenna pannussa vesi ja murennettu kanaliemikuutio sekä ruoka5%.

Kaada neste vuokaan ja sekoita.

Kypsennä n. 25 minuuttia uunin alimmalla tasolla.

Sekoita pari kertaa.

Ota uunista ja levitä pinnalle tomaattiviipaleet ja ripottele juustoraaste niiden päälle.

Nosta uunin keskimmäiselle tasolle ja kypsennä vielä n. 10 minuuttia.

Anna vuoan vetäytyä 10 minuuttia ennen ruokailua.

Nauti lisäkkeeksi salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1838 grammaa

Keygen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g1200g1140kcal240g0g8.4g0g
Makaroni ( tumma Torino )1200g4200kcal216g708g46.8g72g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Kesäkurpitsa zucchini 800g144kcal4.5g20g3.2g5.6g
Ruokakerma 5%, cocos&lime (Valio), annos 250g1000g750kcal23g53g48g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g44g123kcal8.8g2.2g8.8g0.4g
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu120g312kcal37.2g0g18g0g
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 840g191kcal4.7g29g2.5g11.8g
Basilika, kuivattu 12g31kcal1.7g2.5g0.5g4.9g
Persilja 16g4.4kcal0.2g0.2g0g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14704g14758kcal1084.6g1675.8g354.4g208.4g
Valittu annoskoko7352g7379kcal542.3g837.9g177.2g104.2g
Annoskoko puolitettuna3676g3690kcal271.2g419g88.6g52.1g
Arvot/100g100g100kcal7.4g11.4g2.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163572