Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 427g1368kcal114.2g0g102.1g0g
Sipuli (kuorittu)133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras37g100kcal3.2g19.1g0.4g5g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 123g56kcal3.7g5.9g1.8g0g
Jauhelihamauste, annos 15g16g0.5kcal0g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1472g3119kcal245.6g63.2g209.6g14.6g
Valittu annoskoko736g1560kcal122.8g31.6g104.8g7.3g
Annoskoko puolitettuna368g780kcal61.4g15.8g52.4g3.7g
Arvot/100g100g212kcal16.7g4.3g14.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347