Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 53g15kcal0.5g2.4g0.2g0.9g
Lapinliha,poronkäristys 750g141g194kcal29.5g1.4g8.4g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow75g60kcal3.1g9.7g0.7g2.3g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g94g234kcal17.8g0g20.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1473g1007kcal101.8g27g59.8g6.4g
Valittu annoskoko737g503kcal50.9g13.5g29.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna368g252kcal25.5g6.8g15g1.6g
Arvot/100g100g68kcal6.9g1.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209710