Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt188g86kcal6g9g2.8g0g
Ruokasuola jodioitu 2.8g0.1kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 150g116kcal26.4g0g1.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 188g143kcal3.5g29.1g0.4g1.9g
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g4.7g32kcal0g0g3.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.7g16kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1473g794kcal73g83.8g15.8g4.6g
Valittu annoskoko737g397kcal36.5g41.9g7.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna368g199kcal18.3g21g4g1.2g
Arvot/100g100g54kcal5g5.7g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266519