Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g2133g7893kcal96g661.3g533.3g78.9g
Sipuli (kuorittu)267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g800g1544kcal152g0.8g104g0g
Katkarapu 960g657kcal138.6g0g10.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu960g1210kcal105.6g2.9g86.4g0g
Maito, Kevyt1067g491kcal34.1g51.2g16g0g
Kuohukerma,valio,2dl533g1813kcal10.7g16g186.7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa533g1600kcal122.7g0g122.7g0g
Tilli, tuore 107g32kcal3.9g1g0.9g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14720g30623kcal1334.2g1492g2122.2g171.2g
Valittu annoskoko7360g15311kcal667.1g746g1061.1g85.6g
Annoskoko puolitettuna3680g7656kcal333.6g373g530.6g42.8g
Arvot/100g100g208kcal9.1g10.1g14.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266415