Broilerinfilee-pekonirullat

- Leikkaa fileet pitkittäissuunnassa puoliksi, eli ohuemmiksi fileiksi (rullautuvat helpommin).

- Levitä filee kerrallaan leikkuulaudalle.

Lisää haluamiasi mausteita.

(esim.

sitruunapippuria)

- Levitä jokaiselle fileelle kunnon nokare Creme Bonjour Cuisinea.

- Rullaa filee kasaan ja kääri pekoniin.

Jokaiseen fileeseen riittää yksi pekoniviipale.

- Pujota pari coctailtikkua fileestä läpi, niin että rullattu pekoni pysyy fileen ympärillä.

- Paista pannulla miedolla lämmöllä nokareessa voita.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Kenya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)5120g5734kcal1177.6g0g107.5g0g
Creme Bonjour Cuisine sipulisekoitus1067g1387kcal32g21.3g138.7g0g
Rainbow pekoniviipale (Rainbow), annos 100g1173g3285kcal211.2g5.9g269.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14720g20813kcal2841.6g54.4g1032.2g0g
Valittu annoskoko7360g10406kcal1420.8g27.2g516.1g0g
Annoskoko puolitettuna3680g5203kcal710.4g13.6g258.1g0g
Arvot/100g100g141kcal19.3g0.4g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281129