Annaburanan kukka-parsakaalisosekeitto

Lisää kattilaan vesi, fond, pippuri ja kasvikset.

Keitä miedolla lämmöllä kasvikset pehmeiksi (jäisinä n. 10 min.).

Soseuta ja lisää tarvittaessa maizena
sen mukaan kuinka paksua keittoa haluat.

Voit halutessassi vähentää keitinveden määrää puoleen, nin et tarvitse maizenaa lainkaan.

Lisää keittoannoksen päälle raejuusto ja haluamiasi yrttejä =)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Annaburana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g1200g240kcal21.6g26.4g3.6g0g
Parsakaali ( pakaste ) (Pirkka), annos 100g1200g360kcal55.2g24g3.6g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g75g67kcal2.2g2.6g5.2g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.6g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g53g197kcal0.5g44.8g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 3999g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.5g0g0.4g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g800g520kcal104g16g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14720g2843kcal372.2g239g33.2g3g
Valittu annoskoko7360g1421kcal186.1g119.5g16.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna3680g711kcal93.1g59.8g8.3g0.8g
Arvot/100g100g19kcal2.5g1.6g0.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337139