Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 2560g1946kcal410.6g0g31.2g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g2400g2880kcal79.2g88.8g240g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g640g173kcal8.3g30.7g1.3g10.9g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)1760g4347kcal160.2g774.4g28.2g176g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14720g18691kcal1316.6g1787.8g601.4g373.8g
Valittu annoskoko7360g9346kcal658.3g893.9g300.7g186.9g
Annoskoko puolitettuna3680g4673kcal329.2g447g150.4g93.5g
Arvot/100g100g127kcal8.9g12.1g4.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858