Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 4267g13675kcal1142.2g0g1021.4g0g
Sipuli (kuorittu)1333g360kcal17.3g64g2.7g22.7g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras373g997kcal31.7g191.1g3.7g50g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1227g559kcal36.8g58.9g18.4g0g
Jauhelihamauste, annos 15g160g4.8kcal0g1.6g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14720g31192kcal2456g631.2g2095.6g145.4g
Valittu annoskoko7360g15596kcal1228g315.6g1047.8g72.7g
Annoskoko puolitettuna3680g7798kcal614g157.8g523.9g36.4g
Arvot/100g100g212kcal16.7g4.3g14.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347