Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1119g1903kcal223.8g0g111.9g0g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Valkokaali keräkaali 2798g777kcal33.3g113.6g5.6g58.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g280g78kcal1.7g16.6g0.6g7g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)31g86kcal2.9g5.5g5.8g0.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow36g95kcal3.6g3.6g7.3g0.6g
Valkosipuli 22g24kcal1.8g3.6g0.1g0.5g
Vesi2798g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14728g6077kcal541.4g312.6g263.8g143.8g
Valittu annoskoko7364g3038kcal270.7g156.3g131.9g71.9g
Annoskoko puolitettuna3682g1519kcal135.4g78.2g66g36g
Arvot/100g100g41kcal3.7g2.1g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192648